Beam Centraldammsugare - välj smarta tillbehör!

Till din centraldammsugare finns många bra tillbehör som förenklar din städtillvaro ytterligare. Varför inte komplettera med ett extra städset om du har flera våningsplan så att du slipper släpa städslangen i trappor o.d.
En slangvinda RollMe gör det enkelt att snabbt rulla ut eller in den ultralätta städslangen och framförallt att förvara slangen. Du slipper slangtrassel och kan enkelt rulla ut/in slangen med handtaget som sitter på slangvindan. 
Grovis föravskiljare är ett måste om du har en kamin eller panna som behöver tömmas från aska.  Valet är ditt och du kan alltid komplettera i efterhand.

 

Slangvinda Rollme. OBS! Slangen är ett tillbehör och ingår ej i priset. Rollme Connection slangvinda med fast anslutning till rörsystemet Extra städset t.ex. till övervåningen, garaget eller källaren Praktisk utdragbar teleskopslang
Q Rollme Basic. Ett genialt enkelt sätt att hålla ordning på städslangen. Rulla upp eller ut slangen på ett par sekunder. Monteras direkt på vägg eller i t.ex. en garderob. Q Rollme Connection. Ansluts direkt till rörsystemet – alltid klar att använda. Starta med på/av-funktionen på städhantaget – klart för städning. Slangen rullas upp eller ut på ett par sekunder. Monteras direkt på vägg eller i t.ex. en garderob. Städset. Ett städset till varje våningsplan eller ett extra till garaget – gör städningen ännu smidigare. Städslangen finns i längderna 9,12 och 15 m.
Slinky. Teleskopslang med handtag. Längd från 1,5 m, utdragbar till 7,5 m. 
Rug Rat, roterande munstycke Praktiskt sockeluttag för köket, hallen m.m. Suguttag som monteras direkt på sugrörö t.ex. i garage
Rug Rat. Roterande munstycke  för textilier, möbler och bilen m.m. Sockeluttag. Du sopar enkelt bort smulorna in i rörsystemet, aktiveras med ett fottryck. Finns i vit eller svart plast, kan kompletteras med frontbricka i rostfritt stål. Suguttag. Finns i olika och modeller. Garagedosan på bilden monteras direkt på rörledningen.

ruta